Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
493.390 Ft (388.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SMA STP 4.0-3AV-40 inverter

Ár:
493.390 Ft (388.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 3000100406
Válaszd a(z) Inverter kategória SMA STP 4.0-3AV-40 inverter termékét kínálatunkból, melyet nálunk még sok extra szolgáltatás tesz értékesebbé.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: SMA

 

válogatott termékek   INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT

diéták szerinti szűrés   INGYENES SZÁLLÍTÁS 40KG ALATT

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

Maximális energiahozam magánházaknál
Az okostelefonon vagy táblagépen keresztül történő egyszerű üzembe helyezést lehetővé tevő integrált webes felületének és az SMA Smart Connected szolgáltatásnak köszönhetően ez az inverter valódi könnyedséget és kényelmet kínál a napelemes rendszerek üzemeltetői és telepítői számára.

Garancia 60 hónap

Részletes leírás

Gyorsan és egyszerűen telepíthető
Csökkentett súlyának (17,5 kg ) köszönhetően a Sunny Boy gyorsan felszerelhető, miközben minimális helyet foglal. 

Kompakt kialakítás minimális helyigénnyel

Gyors telepítés a külső csatlakozásoknak köszönhetően

Intuitív üzembe helyezés és helyi felügyelet okostelefonon vagy táblagépen keresztül  Az energiahozam intelligens optimalizálása
A bevált termékjellemzők és az integrált szoftvermegoldások hozamoptimalizálást biztosítanak a rendszer teljes élettartama alatt. Még árnyékolásban is. Az SMA ShadeFix egy szabadalmaztatott inverterszoftver, amely szinte minden helyzetben optimalizálja az energiahozamot. Az SMA Smart Connected inverterfelügyelet fokozott biztonságot kínál azáltal, hogy korai szakaszban észleli a hibákat, és automatikusan jelenti azokat a telepítőnek.

Hatékonyan akadályozza meg az elektromos ívek kialakulását az SMA ArcFix segítségével
Az SMA ArcFix, az invertereinkben található integrált ívhiba áramkör-megszakító (AFCI) rendkívül hatékony eszköz a napelemes rendszerben előforduló lehetséges elektromos ívek észlelésére. Az inverter leállítja a betáplálást, ha elektromos ívet észlel. Az SMA ArcFix invertereinkben történő bevezetésével továbbra is folyamatosan emeljük a napelemes rendszerek már amúgy is magas biztonsági színvonalát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!