Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

COPIGO.HU

Szeretnénk Önöknek röviden megmutatni kik is vagyunk, mit csinálunk, mit tudunk ajánlani.

Cégünk 2010 óta van jelen az irodai szolgáltatások piacán. Három fő üzletággal igyekszünk ügyfeleink igényét kielégíteni, melyek közül a legmarkánsabb a nyomtatókellékek kereskedelme. A piaci igényeknek megfelelően foglalkozunk papír, író- és irodaszer kereskedelemmel, az irodai üzemeltetést kiszolgáló termékek forgalmazásával. Cégünk célja, hogy ügyfeleit a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesítse, ehhez nyújt segítséget a nap 24 órájában rendelkezésre álló weboldalunk, ahol kérhet ajánlatot, segítséget és megrendelését is bármikor elküldheti. Kollégáink szíves rendelkezésére állnak, akár csak információra van szüksége, vagy cége teljes -, az irodai munkához szükséges berendezésére, felszerelésére.

INNOVÁCIÓ

Gyártói támogatásoknak köszönhetően, a legújabb technológiai eszközök segítségével, növelni tudjuk vállalkozása hatékonyságát. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően jövőbe mutató, költséghatékony és környezetbarát berendezések egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik mindennapjait.

INFORMATIKA

Szolgáltatási rendszerünk része, minden nemű informatikai rendszer beszerzése.
Legyen szó monitor, notebook, asztali számítógép, vagy egyéb szoftverek beszerzéséről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő konstrukciót.

Fontos számunka, hogy ügyfeleink igényeit figyelembe véve minél professzionálisabb módon, és a szinte minden szegmenset átfogó termékpalettát biztosítsunk.
Legyen az a nyomtatás, irodaszer, vagy egyéb irodai kisgépek beszerzése.

Gyári támogatás

GYÁRI TÁMOGATÁS

Kiemelt HP és Xerox partneri minősítésnek köszönhetően, lehetőség nyílik speciális árazásra, készülék beszerzésre, egyéb szolgáltatásokra.

Irodatechnika

IRODATECHNIKA

Vásároljon webshopunkban, ahol mindent megtalál, amire a napi munkája során szüksége lehet. Legyen szó egy ceruzáról, etikettről, vagy archiválni szeretne? Nálunk biztosan elérheti, amit keres. Nézzen szét webshopunkban bátran!

Nyomtatók, készülékek

NYOMTATÓK, KÉSZÜLÉKEK

Egyénre szabott kínálatainkkal szolgáljuk ki vásárlóinkat a piacon szereplő összes márka termékeivel. Legyen az egy kis otthoni nyomtató, multifunkciós színes, vagy egy egész irodát kiszolgáló munkaállomás, nálunk biztosan megtalálja a számítását.