Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rendszerüzemeltetés, rendszergazda szolgáltatás

Partnereink számára a nyomtatási rendszer megtervezésén túl rendszerüzemeltetést és rendszergazdai tevékenységet is végzünk.

RENDSZERÜZEMELTETÉS

A napi irodai feladatok ellátásához különböző számítógépek, nyomtatók és mobil eszközök használata kapcsolódik, így a munkaképesség megőrzése az üzlet szempontjából folyamatos és igen fontos feladat. Szakembereink magas színvonalon nyújtják ezeket a szolgáltatásokat. Különböző IT eszközök rendszerfelügyeletét és rendszerüzemeltetését végezzük partnereink számára, valamint egyéb eszközök, nyomtatók, MFP-k, vonalkódolvasók  üzemeltetésével, menedzselésével és szervizelésével is foglalkozunk.


“A legfontosabb célunk az, hogy megrendelőinknek teljes körű informatikai támogatást és biztonságot nyújtsunk”

Segítünk a  hardware és software beszerzésben, nyomtató kellékanyag, toner és irodaszer forgalmazással egészítjük ki a klasszikus rendszerüzemeltetést, így az irodai igényeket egy partnerként ki tudjuk elégíteni. 


Teljeskörű rendszerüzemeltetést végzünk több budapesti kis- és középvállakozó partnerünknél


Sok éve üzemeltetünk Microsoft Windows alapú hálózatot Windows kliensekkel és a hozzá tartozó eszközökkel. Ezt a sok éves üzemeltetési és rendszergazdai tapasztalatot felhasználva szeretnénk Önnek és vállalkozásának szakmai segítséget nyújtani. Folyamatosan képezzük rendszergazdáinkat, hogy szaktudásuk mindig naprakész legyen. Célunk, hogy informatikai rendszerét hatékonyan és gazdaságosan üzemeltethesse. 
Az Informatikai támogatás keretén belül rendszergazdáink a hét minden napján 24 órában elérhetőek. Teljes körű rendszergazda, IT support szolgáltatást nyújtunk Budapessten és vonzáskörzetében. Lehet ez alkalmi segítségnyújtás, vagy hosszú távú együttműködés is.

Miért jó a rendszerüzemeltetés és rendszergazdai szolgáltatás?

 

  • Mindig a szükséges számú rendszergazda áll rendelkezésre a nap 24 órájában
  • Jól skálázható, költséghatékony, tervezhető, kontrollálható üzemeltetési költségek
  • Nincs szükség saját alaklmazottként magasan képzett rendszergazdákra, nincs bérköltség, kevesebb az adminisztráció


Keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre!