Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Még mindig képes újat mutatni a JBL Partybox

A JBL Partybox mindent tud, ami egy jó bulihoz szükséges. A JBL ezen termékcsaládja számos modellt felvonultat, amik közül mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Lehet-e a jóból még jobbat csinálni? Erre kiváló példa a Partybox 300 tuningolása 310-re. De ne szaladjunk ennyire előre! Lássuk, hogy mire számíthat az, aki úgy dönt, hogy a JBL-t szavazza meg partifelelősnek!

JBL Partybox – Vidd magaddal a bulit!

Elsősorban ezeknek a hangszóróknak ez az elsődleges céljuk. A JBL beindította a hordozható hangszórók reneszánszát, amikor egyesítette az eddig megszerzett nagymúltú szakmai tapasztalatát a hangtechnika terén és a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatot egyetlen készüléken belül. Így szép lassan napvilágot látott egy halom JBL vezeték nélküli hangszóró, a Go-tól kezdve, a Flip-en keresztül, a Charge szérián át, egészen a Partyboxokig és még a Clip és az Xtreme modelleket, illetve a Boomboxokat nem is említettük. Tehát a gyártó most sem bízta a véletlenre a dolgot. Ezzel a széles termékkínálattal sikerült betömnie minden rést, ami a felhasználók igényeit illeti. Mindenki, de tényleg abszolút mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő hangzást, látványvilágot, méretet a JBL hangszórók eme változatai között.

 

A Partybox koncepciója egyszerű, mégis nagyszerű. Csináljunk egy házi bulit olyan hangszóróval, ami kimeríti a hordozhatóság fogalmát, mégis nagyot szól! Hangzás terén a kategória csúcsa az 1000-es modell, ami baromi nagyot szól, szuper fényeffektekkel van ellátva, viszont a súlya, az ára és a méretei bizonyos esetekben akadályt jelenthetnek. Ha a szabadban szeretnénk bulizni, akkor minimum egy akkupakkra, de lehet, hogy generátorra is szükségünk lesz.

A 100-as, 110-es széria már sokkal kompaktabb megoldást jelent, viszont ennek jóval visszafogottabb a hangereje, mint a 200-as, 300-as nagytesóké. Ez viszont nem azt jelenti, hogy egy kisebb térben ne teljesítene jól, főleg, hogy egy mikrofon is jár hozzá, a karaoke pedig sokszor feldobja a legunalmasabb bulikat is. A 200-as modellekkel ugyanaz a helyzet, mint az 1000-as szériával, ez is áramforráshoz kötött kivitel, ezért optimális választást a 300-as, 310-es modellek jelentenek. Szuper a hangerejük, vezeték nélküliek és az akku idejük a gyártó szerint 18 órára szól, optimális hangerő mellett, egyetlen feltöltéssel. Ennyi idő alatt azért mindenkinek van elég ideje kitombolnia magát.

A JBL Partybox minőségi felépítése

A rács mögé betekintve láthatjuk, hogy el van látva két magassugárzóval, ami ebben a kategóriában egyáltalán nem megszokott. A legtöbb gyártó általában beéri 1 darabbal. A 300-as modellhez képest, a 310-es újításai még sok meglepetést tartogatnak. Kezdve például azzal, hogy egy némileg új basszreflex nyílás került kialakításra a hátoldalon, ami testesebb basszusokat tesz lehetővé és nem hiányozhat a trolikból jól megszokott kihúzható, teleszkópos fogantyú sem, ami maximalizálja a hordozhatóságát. A gumikerekek révén lényegesen egyszerűbb a hangszóró mozgatása. A basszus nyílás alatt és felett található gumifedelek a Partybox csepptűrő képességéről árulkodnak. Persze nem érdemes behajítani a medencébe, de nem okoz problémát a ráfröccsenő víz.

A felhasználási köre is kiszélesedett az előző modellhez képest, mivel a JBL Partybox 310 megkapta végre az állványra helyezés lehetőségét, az alján elhelyezkedő integrált csavarmenetnek hála. A JBL Partyboxok használatához nem feltétlenül szükséges, de ajánlott letölteni a JBL Partybox applikációt, mert ezzel lehet csak igazán kihasználni a hangfal képességeit. Számos fény és hangszín beállításra nyílik ezáltal lehetőség, illetve babrálhatunk a karaoke móddal is kedvünkre. Végtelen lehetőséget és variációt kínál a színárnyalatok keverésére, a fények ritmusra történő mozgatására.

Azért a 240 Watt már elég hangos tud lenni, hogy elég legyen egy kisebb bulihoz. Sőt, akár a tábortűz mellett is feledhetetlen bulikat lehet csapni ezzel a hangfallal, a gondtalan nyári estéken. Ha ennyi nem lenne elég, akkor természetesen most is megvan arra a lehetőség, hogy összekapcsoljunk két JBL Partyboxot a megegyező modellekből. 

 

JBL Partybox elsöprő hangerővel, stílusos kivitelben

 

Tartalomhoz tartozó címkék: jbl jbl partybox