Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
188.690 Ft (148.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Huawei LUNA2000 Backup system - 1 fázis

Ár:
188.690 Ft (148.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: BACKUP 1 PHASE
Válaszd a(z) Napelem kiegészítő kategória Huawei LUNA2000 Backup system - 1 fázis termékét kínálatunkból, melyet nálunk még sok extra szolgáltatás tesz értékesebbé.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: HUAWEI

 

válogatott termékek   INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT

diéták szerinti szűrés   INGYENES SZÁLLÍTÁS 40KG ALATT

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

A Huawei Back Up Box-ot a háztartások tetőszerkezetén PV rendszerben használják az inverter hálózathoz kötött vagy hálózaton kívüli állapotának szabályozására. Amikor a hálózat meghibásodik, az inverter hálózaton kívüli állapotba kapcsol, és tartalék üzemmódban biztosítja az energiát. Amikor a hálózat helyreáll, az inverter visszakapcsol a hálózathoz kötött állapotba.A Huawei LUNA2000 Backup system egy olyan intelligens háttértároló rendszer, amely egyfázisú napelemes rendszerekhez lett tervezve. A rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a napelemes rendszerük által generált energiát tárolják és felhasználják, amikor szükség van rá. A Huawei LUNA2000 Backup system biztonságos és megbízható tárolást biztosít, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjukról vagy táblagépükről ellenőrizzék és kezeljék a rendszert.

A Huawei Back Up Box az LG Chem HV, vagy az új Huawei LUNA 2000 akkumulátor modulokkal működik. A doboz 5kW-os tartalék energiaellátással rendelkezik, amely több mint elegendő az alapvető terhelésekhez.

Garancia 24 hónap
Bemeneti feszültség 50 VDC - 450 VDC
Maximális kimeneti feszültség 230 VAC
Névleges teljesítmény 4,6 kWh
Maximális kimeneti teljesítmény 3,68 kW
Kommunikációs csatlakozók RS485, Ethernet, WiFi
Méret 350 x 476 x 150 mm

Részletes leírás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!