Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
77.890 Ft (61.331 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-06-18

HP Lézer MFP NY / M/S Laserjet M234sdne, USB / Háló, 64MB, A4 29lap / perc FF, 600x600, Síkágyas, Duplex, ADF, HP+

Ár:
77.890 Ft (61.331 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-06-18
Gyártó cikkszám: 6GX00E#B19
Válaszd a(z) Lézernyomtató kategória HP Lézer MFP NY / M/S Laserjet M234sdne, USB / Háló, 64MB, A4 29lap / perc FF, 600x600, Síkágyas, Duplex, ADF, HP+ termékét kínálatunkból, melyet nálunk még sok extra szolgáltatás tesz értékesebbé.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: HP

 

válogatott termékek   INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT

diéták szerinti szűrés   INGYENES SZÁLLÍTÁS 40KG ALATT

Leírás és Paraméterek

Dolgozzon gyorsabban. Dolgozzon okosabban.

  • Kategóriájában a leggyorsabb automatikus kétoldalas nyomtatással többoldalas dokumentumokat nyomtathat pillanatok alatt.
  • Ez a LaserJet nyomtató olyan kicsi és kompakt, hogy szinte bárhol elfér. Projektjeit rövidebb idő alatt letudhatja, hiszen ez a nyomtató szinte bárhol elfér.
  • Könnyedén megbirkózhat a nagyobb nyomtatási feladatokkal is, az automatikus lapolvasással és fénymásolással pedig időt takaríthat meg. A lapolvasási és fénymásolási feladatokat pillanatok alatt elvégezheti az automatikus dokumentumadagoló segítségével.

Legyen hatékony függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik

  • Az egyszerű beállításnak és a részletes útmutatónak köszönhetően gyorsan elkezdheti a nyomtatást.
  • Kiváló minőségben olvashat be dokumentumokat, és megoszthatja őket a Dropboxban, a Google Drive-on, e-mailben vagy a felhőben a HP Smart alkalmazással – gyakorlatilag bárhonnan.
  • A HP Smart alkalmazással gyorsan elérhet és kinyomtathat dokumentumokat és képeket a telefonján a Dropboxból és a Google Drive-ból.

HP+ a nyomtatás hihetetlenül egyszerűen

  • A HP+ az új felhőkapcsolatnak köszönhetően biztosítja, hogy nyomtatójával kevesebbszer szakadjon meg a kapcsolat, hiszen automatikusan észleli és elhárítja a csatlakozási problémákat.
  • Az Instant Ink szolgáltatással soha nem fogy ki a tonerből. Csatlakozzon, és akár 8,99 eurós havi díjért beszerezheti tonerkazettáját, illetve problémamentes kiszállítást és újrahasznosítást vehet igénybe. 6 hónap ingyenes próba a HP+-szal.
  • A HP+ segítségével több feladatot végezhet el, mivel a HP Smart alkalmazás haladó funkciói számos terhet levesznek a válláról. A többoldalas dokumentumok beolvasása gyerekjáték, sőt az előre beprogramozott parancsikonokkal még időt is megtakaríthat.
  • A HP+ működéséhez HP-fiók létrehozása, internetkapcsolat, valamint eredeti HP tonerkazetta kizárólagos használata szükséges.

Minden egyes nyomtatással hozzájárulhat az erdők fennmaradásához

  • A HP+-szal a nyomtatója támogatja a Forest First fenntartható nyomtatást. Minden egyes kinyomtatott oldal után az egészséges erdők megóvásába és fenntartásába fektetünk.
  • Segítsen Ön is energiát megtakarítani egy olyan LaserJet nyomtatóval, amely akár 20%- kal kevesebb energiát használ el, mint a korábbi modell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!