Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
84.290 Ft (66.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db

BROTHER Címkenyomtató TD-2120N, Hálózatba köthető, ipari címke-és blokknyomtató Brother

Ár:
84.290 Ft (66.370 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: TD2120NXX1
Válaszd a(z) Címkenyomtató kategória BROTHER Címkenyomtató TD-2120N, Hálózatba köthető, ipari címke-és blokknyomtató Brother termékét kínálatunkból, melyet nálunk még sok extra szolgáltatás tesz értékesebbé.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Beérkezés 1-2 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Brother

 

válogatott termékek   INGYENES SZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT

diéták szerinti szűrés   INGYENES SZÁLLÍTÁS 40KG ALATT

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

TD-2120N



Sokoldalú, asztali címke-és blokknyomtató



 



A kompakt készülék tökéletes átmenetet biztosít az asztali nyomtatók és a mobil nyomtatók világa között. A TD-2120N lehetővé teszi a professzionális minőségű címkék nyomtatását akár 200 dpi felbontással. Nyomtasson meglévő rendszeréből a szoftverek segítségével, és közvetlenül mobileszközről vagy PC-ről is is nyomtathat wirelessen keresztül. A hordozhatóságot segítik az elemek és az érintőképernyő.



A TD-2120N készülékkel akár 12,7 átmérőjű szalagtekercset is használhat, így kevesebb időt kell szánnia a kellék újratöltésére.



 



Kiemelt tulajdonságok

- Kimagasló minőségű, 203dpi nyomtatási felbontás

- Hálózati csatlakozás

- USB & soros csatlakozás

- Akár 150mm/mp nyomtatási sebesség

- 32MB RAM, 16MB Flash

- ZPL II nyomtatási nyelv emuláció



 



 



TD-2120N professzionális vonalkód nyomtató hálózati kártyával



Kiskereskedelemben, egészségügyben vagy egyéb környezetben kiválóan használható címke-és blokknyomtató amely kis helyigényű és akár 56mm szélességű címkéket is képes nyomtatni hálózatból. Akár 203dpi nyomtatási felbontással dolgozik, így árcímkéket, jelzéseket, termékazonosításokat nyomtathat szupergyors sebességgel, mivel az eszköz akár 150mm/másodperc sebességgel is képes dolgozni. Az orsó nélküli tervezésnek köszönhetően a szalagtekercs gyorsan és könnyedén cserélhető. Windows Server® 2012/2008R2/2008/2003 és Windows® 8/7/XP driverek, (ZPL II® kompatibilitás,) és szoftverfejlesztő csomagok iOS®, Android® és Windows Mobile® rendszerekhez, így könnyen integrálható meglévő megoldásaihoz.


Garancia 24

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!