Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
ARCTIC COOLING CPU hűtő P14 PWM Fehér, 14cm
3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ARCTIC COOLING CPU hűtő P14 PWM Fehér, 14cm

3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: ACFAN00223A
Válaszd a(z) Számítógép hűtés kategória ARCTIC COOLING CPU hűtő P14 PWM Fehér, 14cm termékét kínálatunkból, melyet nálunk még sok extra szolgáltatás tesz értékesebbé.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Gyártó: ARTIC Cooling

Leírás és Paraméterek

A P14 PWM fókuszált légáramlással, és magas statikus nyomással működik, így garantálja a rendkívül hatékony hűtést fokozott légellenállással, így megfelelően használható hűtőbordákon, radiátorokon, és szűrőkön.

 

 

HATÉKONYABB TECHNOLÓGIA


A motort a legújabb generációs neodimium-vas-bór mágnesgyűrű hajtja, amely lehetővé teszi, hogy az új P14 PWM sokkal hatékonyabban működjön, mint elődei. Ez energiát takarít meg és csökkenti a tekercs hőmérsékletét a teljesítmény feláldozása nélkül.

 

 

MAXIMÁLIS CSENDESSÉG, MINIMÁLIS REZGÉS


Az újonnan kifejlesztett ARCTIC motor működési zaja alig észrevehető még a legalacsonyabb sebességnél is. A szinuszmágnesezés következtében az új motor csak a rezgésnek mintegy 5%-át hozza létre egy szabályos, szűrő nélküli egyenáramú motor kommutációja miatt. Következésképpen nincs szükség gumitávtartókra az új motor egyenletes és sima nyomatéka miatt.

 

 

MEGHOSSZABBÍTOTT ÉLETTARTAM


A 10°C-kal alacsonyabb motorhőmérséklet nagyjából megduplázza a ventilátor élettartamát. Az új Arctic motor négyszer hosszabb élettartammal rendelkezik az alacsony tekercshőmérséklet miatt. Következésképpen a garanciát 10 évre meghosszabbítottuk.

 

 

200-1700 RPM PWM-EN KERESZTÜL VEZÉRELVE


A 4 tűs csatlakozónak köszönhetően a fordulatszám széles tartományban szabályozható a PWM segítségével. Ily módon a zaj minimális szinten marad, miközben garantált a maximális hűtési teljesítmény, ha szükséges.

 

 

MAGAS MINŐSÉGŰ CSAPÁGYAZÁS


A Németországban kifejlesztett ötvözet/kenőanyag kombinációnak köszönhetően a csapágy súrlódása csökkent, és nagyobb hatékonyságot sikerült elérni. Ily módon kevesebb hő fejlődik, kevesebb csapágyzaj generálódik, és meghosszabbodik a ventilátor élettartama.

 

 

FŐBB ADATOK


 

  • 72,8 CFM | 123,76 m³/h légáramlás
  • 2,4 mmH2O statikus nyomás
  • 4 tűs csatlakozó
  • Folyadékdinamikus csapágyazás
  • 0,12 A áramerősség
  • 400 mm kábel

Garancia 60 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.